No items found.

De manier waarop CBRE werkt, verandert. CBRE werkt nu vaker en intensiever samen met opdrachtgevers en dankzij de moderne communicatietechnologie is het kantoor niet meer gebonden aan één locatie. Tegelijkertijd zijn er nieuwe ontwikkelingen nodig om aan een toenemend aantal normen en regelgeving te voldoen. Huisvesting wordt daardoor ook steeds complexer. Tijd voor een nieuw hoofdstuk. The Core is een plek waar CBRE samen met hun klanten toekomstige werkomgevingen ontwerpt, waar innovatie tot leven komt en waar ondernemerschap kan floreren. Powerplant ontwikkelde een next level hospitality concept.

Project details

Klant
CBRE
Hospitality concept The Core
Vastgoed
Diensten
Hospitality- of horecaconcept
Workplace concept
Definitief ontwerp

Next level hospitality

Hospitality meets business binnen het concept door hospitality services dichter bij de business te brengen en services te blenden zodat ze waarde aan elkaar toevoegen. Het gastvrijheidsconcept is een integraal onderdeel van het kantoor door gastvrijheid prominent te plaatsen in de klantreizen van zowel klanten als de medewerkers van CBRE. Twee concepten zijn door enbiun ontwikkeld voor de Core, het CB-café dat opnieuw uitbeeldt hoe een klant wordt ontvangen in een kantoorgebouw en een dynamische keuken in de werkplaats, waar CBRE tijd vindt om als team samen te komen.

CB Café

Direct bij de ingang van de Kern zit het CB café. Het café serveert een gericht menu van seizoensgebonden gerechten aangevuld met een geweldige koffiebar. De cafékeuken is centraal in de ruimte geplaatst en bevat een specifieke balie voor het horecapersoneel. De mix van bar en hospitality counter creëert een gastvrije ruimte waar klanten en gasten direct geholpen worden en een kopje koffie aangeboden krijgen. Om de voetafdruk van de keuken te verkleinen, worden gerechten in de keuken voorbereid en in het café afgewerkt. Het café, dat de hele dag open is, is nu een bruisende plek die wordt gebruikt door het personeel en de klanten van CBRE.

CB Keuken

De primaire functie van de keuken is het hosten van de lunch voor het hele kantoor, met een zitruimte die groot genoeg is om het hele kantoor in twee zittingen te huisvesten. De keuken is een multifunctionele ruimte die de scheiding tussen keuken en zithoek doet vervagen. Als gebruiker word je uitgenodigd om in de keuken te komen en je eten uit de verschillende kasten te kiezen. Je bent ook uitgenodigd in de keuken achter de hoofdtoonbank, waar de keuken ook dienst kan doen als werkplaats. Door de multifunctionele opstelling van de keuken kan CBRE verschillende evenementen organiseren, zoals vrijdagborrels of verbindende klantlabs.

Gastvrijheid als cultuur

Door middel van verschillende workshops met CBRE hebben we diensten gecreëerd die er zijn om de cultuur van CBRE vast te leggen en om te zetten in concepten en energieke diensten. Samen met CBRE zien we het ontwerp van horecadiensten als een essentieel onderdeel van de cultuur en het ontwerp van bedrijven en plaatsen. Om aan te sluiten bij de ambitie voor innovatie hebben we ook bijgedragen aan het evenement The evolution of work van onze klanten door een Cold Brew koffiebar te organiseren en een innovatieworkshop te geven over het toevoegen van waarde door service. Een inspirerende samenwerking die zal leiden tot nog veel meer mooie projecten.

Verhaal van dit project

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

PowerPlant placeholder image

CBRE
Geïnteresseerd?
Jan Willem van de Sande
Partner