No items found.

Guerrilla is een van Europa's toonaangevende game-ontwikkelingsbedrijven en een volledige dochteronderneming van Sony Interactive Entertainment Europe. Het bedrijf is opgericht in 2000 en heeft sindsdien de grenzen van technische en artistieke uitmuntendheid in onze games verlegd. Tegenwoordig heeft Guerrilla meer dan 350 professionals in dienst van 25 verschillende nationaliteiten. Het nieuwe kantoor bevindt zich in het culturele en historische centrum van Amsterdam, Nederland - een geweldige plek om te werken en te ontspannen. Powerplant heeft een gastvrijheidsconcept ontwikkeld en ontwikkeld om Guerrilla te helpen verbinding te maken en samen te werken in een nieuwe omgeving die is gecreëerd door het ontwerpteam van CBRE. Meer dan ooit wilden we dat onze gastvrijheidsoplossingen de unieke cultuur van Guerrilla zouden ondersteunen en een inclusieve en open houding zouden bevorderen.

Project details

Klant
Guerrilla Games
Hospitality concept Hoofdkantoor Amsterdam
Financiële dienstverlening
Diensten
Food & Beverage strategie
Hospitality- of horecaconcept
Voorlopig ontwerp

Menselijke verbinding is essentieel

Het vorige kantoor van Guerrillas was een open plan dat grotendeels geconcentreerd was op één verdieping, waardoor werknemers gemakkelijk met elkaar in contact konden komen. Het nieuwe kantoor is verdeeld over meerdere verdiepingen, wat ons uitdaagde om horecaplekken te creëren om de verticale verbinding door de verschillende niveaus te vergroten. Met slim ontworpen pantry's op de kruispunten van verkeer, creëerden we horeca-hotspots om gesprekken en serendipiteit mogelijk te maken. De pantry's bieden koffiemachines en groeiende kruiden voor verse thee en limonades - brandstof voor verschillende pauzebehoeften.

Zeg vaarwel tegen saaie toonbanken en hallo tegen een frisse keuken

Voor het restaurant op de bovenste verdieping daagden we elke conventie uit van wat een restaurant te bieden heeft. Een bedrijfsrestaurant op zich is als enkelvoudige functie al een vrij inefficiënt gebruik van kantoorruimte. We hebben een lay-out ontworpen die een dynamische keuken en serviceruimte creëert, waar elke toonbank gedurende de dag is geprogrammeerd volgens verschillende behoeften. Wat een leuke bar is om 's ochtends een kop koffie te drinken, wordt een saladebar voor de lunch en een bruisende borrelplek in de avond. CBRE ontwierp een zitruimte die niet alleen de beste plek is om te lunchen, maar ook de beste plek is om elkaar te ontmoeten en te spelen.

De beste hospitality-hardware ontmoet de beste software, Join Programm.

Join Program is een toekomstgericht hospitality- en cateringmodel dat een gezond en vooruitstrevend voedingsprogramma biedt. Het voedselprogramma dat voor Guerrilla is ontwikkeld, bestaat in een verantwoorde relatie met het seizoen en de omgeving, waardoor we een menu kunnen samenstellen dat heerlijk en energiek is en tegelijkertijd voldoet aan de specifieke behoeften van Guerrilla-medewerkers.

Verhaal van dit project

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

PowerPlant placeholder image

Guerrilla Games
Geïnteresseerd?
Jan Willem van de Sande
Partner